Het alternatief

Reclamefolders online bekijken

Wanneer je een Nee/Nee- of Nee/Ja-sticker op je brievenbus hebt geplakt, hoeft dit niet te zeggen dat je de laatste folder aanbiedingen en acties in het vervolg zult missen. Integendeel.... Er zijn tegenwoordig tal van websites waar je jouw favoriete folders, magazines en catalogi met het grootste gemak online kunt bekijken. En door jouw favoriete reclamefolders, magazines en catalogi in het vervolg alleen nog online te bekijken, bewijs je daarmee moeder natuur een behoorlijk grote dienst. Bekijk alvast de verschillende mogelijkheden om eenvoudig aan een Nee/Nee- of Nee/Ja-sticker te komen onder onze rubriek 'Aanvragen'. Of teken de petitie van de stichting JaJa2013 en pleit voor papieren reclamefolders alleen op verzoek met behulp van de JaJa-sticker. Naast het feit dat deze online reclamefolders een stuk minder milieu belastend zijn, hebben deze  digitale folders ook nog een aantal andere voordelen ten opzichte van de papieren variant, te weten:
  • Online folders zijn vaak enkele dagen eerder in te zien dan papieren variant, bekijk maar eens de nieuwste folders online
  • Je kunt vaak direct vanuit de online folder bestellen
  • Overal en op elk moment waar een internetverbinding voor handen is kun je jouw favoriete folders bekijken (op computer, tablet of mobiel)
  • Het aantal folders tot je beschikking is vele malen groter dan de papieren folders die je in de brievenbus ontvangt
Hieronder vind je het aanbod van websites waar vaak meer dan honderden verschillende online folders, magazines en catalogi gratis kunnen worden bekeken:

Weet jij nog meer leuke websites waar je veel digitale folders online kunt doorbladeren? Laat het ons weten en stuur een email naar: info(at)neejasticker.nl